Μαζί συγκεντρώσαμε €4.928 για το Σύλλογο ΣΥΖΩΗ. Σας ευχαριστούμε!
197%
100% 🎉
€2.500

#GiveBackWeekend

Μαζί δημιουργούμε μία θετική αλλαγή στον κόσμο

Με τη συμμετοχή μας στο #GivingTuesday στις 27-29 Νοεμβρίου, καταφέραμε όλοι μαζί να συγκεντρώσουμε σχεδόν 5000€ για να στηρίξουμε τον Σύλλογο ΣΥΖΩΗ, ποσό διπλάσιο από τον αρχικό μας στόχο.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που συμμετείχατε με τις αγορές σας και δώσαμε μαζί αυτή την πολύτιμη ενίσχυση στα παιδιά του συλλόγου, ώστε να αποκτήσουν το δικό τους λεωφορείο και να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση, ερχόμενα απρόσκοπτα καθημερινά στο Κέντρο Εκπαίδευσης.


Στα 4 χρόνια λειτουργίας του Cozykids έχουμε λάβει απεριόριστη αγάπη και στήριξη με κάθε τρόπο, και αυτή η μικρή κίνηση ήταν ο δικός μας τρόπος για να πούμε ευχαριστώ, με τη δική σας ανεκτίμητη συμβολή.

Η προσπάθεια όμως συνεχίζεται. Ο τελικός στόχος είναι να συγκεντρωθούν 40.000€ για την αγορά του λεωφορείου. Αν το επιθυμείς, μπορείς να πατήσεις εδώ και να πραγματοποιήσεις μια δωρεά απευθείας στη ΣΥΖΩΗ ώστε να φτάσουν το στόχο τους πιο γρήγορα.

Ακόμα και η πιο μικρή συνεισφορά είναι σημαντική.

Η Συζωή έχει δημιουργήσει και λειτουργεί το μοναδικό Κέντρο Εκπαίδευσης σε όλη τη βόρεια Ελλάδα που μεριμνά καθημερινά για την εκπαίδευση παιδιών με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες και για την ενδυνάμωση και στήριξη των οικογενειών τους. Σήμερα εξυπηρετεί 20 παιδιά και εφήβους.


5
5
στα 5
Βάσει της άποψης
66
ατόμων
Δες τι λένε για εμάς
Cozy Kids Testimonials:
5
Παρελαβα τα δωρακια μου το μεσημερι .. γρηγορη εξυπηρέτηση, ομορφη συσκευασια δωρου, καλη ποιότητα... ευχαριστω πολυ ...
Ioanna Dimopoulou
Cozy Kids Testimonials:
5
Τρομερή εξυπηρέτηση, ο Κ Παυλος με κατατοπισε και με βοηθησε δια τηλεφώνου να βρω το κατάλληλο τροχήλατο για τον μπόμπιρα μου! Τρομερός επαγγελματισμός, ευγένεια και άμεση εξυπηρέτηση και φυσικά μη ξεχνάμε την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων. συγχαρητηρια και ευχαριστούμε πολύ !!!
Angeliki Chouchoumi
Cozy Kids Testimonials:
5
Εξαιρετικα προϊοντα, ταχυτατη εξυπηρετηση!
Tom Bassios
Cozy Kids Testimonials:
5
Άψογη συνεργασία, γρήγορη παράδοση! Ευχαριστούμε πολύ για το δωράκι! Είναι πολύ πρακτικό!
Margarita Papaiwannou-Zafeiri
Cozy Kids Testimonials:
5
Φοβερη εξυπηρετηση...τα lorena canals φοβερα παιδικα χαλια. τα συστηνω ανεπιφυλακτα!!
Kelly Syggelou
Cozy Kids Testimonials:
5
Super products, excellent customer service! Thank you Pavlos!
Ioanna Serafeimidou
Cozy Kids Testimonials:
5
Εξαιρετική Εξυπηρέτηση! Μακράν από τους καλύτερους επαγγελματίες που έχω συναντήσει! Σε ευχαριστώ πολύ Παύλο!
Agni Pk