Πολιτική Επιστροφών

Αν αλλάξατε γνώμη, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν ανοιχτεί, συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Οι επιστροφές γίνονται με courier επιλογής του πελάτη και με δικά του έξοδα. Ο πελάτης φέρει επίσης την ευθύνη για τη σωστή συσκευασία του προϊόντος, ώστε να φτάσει σε άρτια κατάσταση. Δεν φέρουμε ευθύνη έως ότου το επιστρεφόμενο δέμα παραδοθεί στην αποθήκη μας.

Οι επιστροφές που αφορούν ελαττωματικά προϊόντα γίνονται με ευθύνη και κόστος του CozyKids.

Παρακαλούμε όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα να αποστέλλονται με courier στην παρακάτω διεύθυνση:

 

ΑΦΟΙ ΒΟΤΣΗ Ο.Ε.

3o χλμ Θέρμης - Τριαδίου

57001 Θεσσαλονίκη

2310477336

 

Επιστροφές που γίνονται με ταχυδρομική αποστολή δεν παραλαμβάνονται.

 

Ειδικοί Όροι Αλλαγών/Επιστροφών

  • Αλλαγές/επιστροφές γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Ειδοποιήστε μας στο messenger ή στο info@cozykids.gr, γράφοντας τον αριθμό αποστολής (tracking number) που σας έδωσε η εταιρεία courier, όταν πραγματοποιήσατε την επιστροφή, τον λόγο της επιστροφής, καθώς και τι επιθυμείτε να συμβεί (αλλαγή ή χρηματική επιστροφή).
  • Όλες οι επιστροφές πρέπει να πραγματοποιούνται μόνο με courier.
  • Όλες οι επιστροφές πρέπει να πραγματοποιούνται μέσα σε εξωτερική συσκευασία/δέμα (πέραν του κατασκευαστή), ανάλογη της αρχικής.
  • Υπεύθυνος για τη σωστή συσκευασία, ασφαλή μεταφορά και επιτυχή επιστροφή είναι ο εκάστοτε αποστολέας.
  • Δεν γίνονται αλλαγές/επιστροφές σε προϊόντα που φτάνουν σε μη εμπορεύσιμη κατάσταση (χτυπημένη συσκευασία, σκισμένα, χαλασμένα, σπασμένα, κτλ.).
  • Δεν γίνονται αλλαγές/επιστροφές σε είδη που έχουν έκπτωση ή είναι σε προσφορά.
  • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να μην έχουν ανοιχτεί ή συναρμολογηθεί.

 

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή διευκρινίσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο messenger, τηλεφωνικά ή στο info@cozykids.gr.