Flexa

Δημιουργούμε παιδικά έπιπλα τα οποία εξελίσσονται και προσαρμόζονται στις ανάγκες των παιδιών μας, όσο αυτά μεγαλώνουν.

Ευέλικτα έπιπλα

Έπιπλα τα οποία εξελίσσονται μαζί με το παιδί και προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες του παιδικού δωματίου.

Φυσικά προϊόντα

Χρησιμοποιούνται υλικά που μας δίνει η μητέρα φύση, οικολογικές βαφές και πιστοποιημένα υποαλλεργικά, βαμβακερά υφάσματα.

Συναρπαστικά σχέδια

Σχέδια και χρώματα μελετημένα για να διεγείρουν την φαντασία και τη δημιουργικότητα των μικρών μας φίλων.

Το νέο μου δωμάτιο

Κάνε το παιδικό δωμάτιο έναν τέλειο και ασφαλή χώρο για άνετο ύπνο, ξεκούραστη μελέτη και δημιουργικό παιχνίδι, για να ζει το παιδί κάθε μέρα μία νέα, συναρπαστική περιπέτεια.

Κρεβάτια

Ξεκινώντας από ένα απλό κρεβάτι επιλέγεις εάν θα παραμείνει χαμηλό με συρόμενο κρεβάτι ή συρτάρια αποθήκευσης, ή εάν θα αλλάξεις το ύψος του προσθέτοντας τα αντίστοιχα πόδια, την σκάλα ή ακόμα και τσουλήθρα!

Υπάρχουν 3 επιλογές για τα υπερυψωμένα κρεβάτια:

Μεσαίου ύψους
Tελικό ύψος προστατευτικού 120 εκ. κατάλληλο από 3 ετών.

Ημίψηλο
Τελικό ύψος 143εκ. κατάλληλο από 4 ετών

Ψηλό
Τελικό ύψος 185 εκ. κατάλληλο από 6 ετών

Οι επιλογές βέβαια δεν σταματάνε εδώ, καθώς μπορείς να μετατρέψεις το κρεβάτι σου σε κουκέτα, προσθέτοντας ένα ίδιο κρεβάτι και τις αντίστοιχες ενώσεις και σκάλα ανάλογα με το στυλ ή το ύψος της κουκέτας που θέλεις να έχεις.

Μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια

Όλα τα κρεβάτια FLEXA είναι απόλυτα ασφαλή και φιλικά τόσο για τα παιδιά, όσο και για το περιβάλλον.

Πέρα λοιπόν από τα οικολογικά χρώματα και τις πιστοποιήσεις που διαθέτουν, χαρακτηρίζονται από τις απόλυτα στρογγυλοποιημένες γωνίες τους, τις μετρημένες αποστάσεις για να μη σφηνώνουν χεράκια-ποδαράκια αλλά και την μεγάλη τους ανθεκτικότητα και στιβαρότητα που τα καθιστούν ιδανικά για έναν σωστό ύπνο και κατάλληλα για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Ξεκίνα λοιπόν με τη μορφή του κρεβατιού που σε εξυπηρετεί και διαμόρφωσε το χώρο σου κάθε φορά σύμφωνα με τις ανάγκες σου μετατρέποντας το κρεβάτι ξανά και ξανά!

Γραφεία

Συνδυάζουν ιδανικά τη λειτουργικότητα, την εργονομία και το Σκανδιναβικό design, ώστε να έχει το παιδί πάντα σωστή στάση σώματος κατά τη διάρκεια της μελέτης και ένα γραφείο που ταιριάζει απόλυτα στον χώρο και τις προτιμήσεις του.

Αναλόγως με τις ανάγκες του, μπορείς να επιλέξεις γραφείο με ρυθμιζόμενη κλίση και ύψος, με ενιαία ή διαιρούμενη επιφάνεια αλλά και να επιλέξεις εάν θα έχει συρτάρι ή επιπλέον αξεσουάρ.

Καρέκλες

Με το ελάχιστο ύψος του καθίσματος να είναι 6 εκ. χαμηλότερα από τις καρέκλες γραφείου, για να μπορεί το παιδί να έχει σωστή στήριξη και άνεση σε οποιαδήποτε ηλικία, τα παιδικά καθίσματα γραφείου εξασφαλίζουν άνετη και ξεκούραστη μελέτη.

Μπορείς να επιλέξεις καρέκλα με αφαιρούμενα μαξιλάρια για εύκολο καθάρισμα αλλά και με φρένο στους τροχούς, για να ακινητοποιείται εντελώς όταν χρειάζεται.

Διακοσμητικά και παιχνίδια

Σχεδιασμένα ειδικά για να ενθαρρύνουν το παιχνίδι ρόλων, αφού δημιουργούν ένα περιβάλλον το οποίο εξάπτει τη φαντασία του παιδιού. Το βοηθούν έτσι να λειτουργεί ομαδικά και να αναπτύσσει τις κοινωνικές του δεξιότητες, να πειραματίζεται, να μαθαίνει και να γίνεται δημιουργικό.

Υπόσχονται πολλές ώρες διασκεδαστικού παιχνιδιού και αποτελούν ιδανική προσθήκη στο παιδικό δωμάτιο και τέλεια ιδέα για δώρο, ειδικά αν συνδυαστούν με έπιπλα FLEXA.

Flexa κατάστημα Mediterranean Cosmos

Πού θα βρεις τα μαγικά προϊόντα FLEXA

Μπορείς να παραγγείλεις online τα έπιπλα και τα παιχνίδια FLEXA που διάλεξες. Αν θέλεις να τα δεις και από κοντά, θα χαρούμε να σε δούμε σε ένα από τα καταστήματα FLEXA ή Cozykids και να επιλέξουμε παρέα αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Δες όλα τα καταστήματα