Καλοκαιρινές εξορμήσεις με τα παιδιά. Πως να κάνεις την εκδρομή ακόμη πιο διασκεδαστική!

Από την Άννα Γκικα /

Καλοκαιρινές εξορμήσεις με τα παιδιά. Πως να κάνεις την εκδρομή ακόμη πιο διασκεδαστική!

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή των παιδιών. Η ευχάριστη θερμοκρασία, οι μακριές μέρες και ο ελεύθερος χρόνος τους προσφέρουν ατελείωτες ευκαιρίες για αξέχαστες εξορμήσεις και περιπέτειες. Αν αναζητάς ιδέες για καλοκαιρινές εκδρομές που θα κρατήσουν τα παιδιά χαρούμενα και απασχολημένα, διαβάζεις το σωστό άρθρο. Ανακάλυψε μαζί μας επιλογές που μπορούν με απλά tips να μεταμορφωθούν σε αξιομνημόνευτες στιγμές, καθώς και απαραίτητα είδη που θα κάνουν την εκδρομή ευκολότερη!

 

  • Εξερεύνηση στη φύση: Πάρτε όλοι μαζί μια ανάσα φρέσκου αέρα και απολαύστε την ομορφιά της φύσης μακριά από τις οθόνες της τηλεόρασης και του tablet. Προτεραιότητά σου είναι να επιλέξεις ένα προσιτό μονοπάτι πεζοπορίας για τα παιδιά. Ανέλαβε τον ρόλο του οδηγού και δείξε τους την πολυπλοκότητα του οικοσυστήματος.

    Πάρε μαζί σου ένα τραπεζομάντηλο για πικ-νικ, ταπεράκια με σνακ, ποτηράκια νερού και ένα θερμός για δροσερό νερό. Μετά τη διαδρομή θα ανυπομονείτε για το γεύμα σας και είναι σίγουρο ότι θα το φάτε μπροστά στην ωραιότερη θέα!. Μην ξεχάσεις με τίποτα τα καπέλα σας για προστασία από τον ήλιο, καθώς και τα απαραίτητα φυτικά καλλυντικά για προστασία από τα τσιμπήματα των εντόμων.

 

  • Παιχνίδι στην παραλία: Οι παραλίες είναι πάντα εξαιρετική επιλογή για μια καλοκαιρινή εξόρμηση με τα παιδιά. Απολαύστε τον ήλιο υπεύθυνα και γεμίστε τις αποθήκες του σώματος με βιταμίνη D. Παίξε μαζί τους στην άμμο, κατασκευάστε κάστρα, τάφρους, οργανώσε ένα παιχνίδι beach volley ή παίξτε μέσα στη θάλασσα με τα διάφορα φουσκωτά ή τις μπάλες σας, αλλά και παιχνίδια όπως κυνηγητό κα.

    Φρόντισε να έχεις σε ένα σακίδιο όλα όσα χρειάζεστε για την παραλία, όπως πετσέτες, δεύτερα μαγιό και ποτηράκια, αλλά και σε έναν δεύτερο σάκο παιχνιδιού  όλα τα παιχνίδια θαλάσσης. Δώσε ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή χρήση αντηλιακού, και μην αμελήσεις τα γυαλιά ηλίου και τα καπέλα για προστασία από τον ήλιο

 


  • Διασκέδαση στο κάμπινγκ: Η εμπειρία του καμπινγκ είναι μοναδική για τα παιδιά. Στήσε μία σκηνή σε ένα χώρο κάμπινγκ ή ακόμα και στην αυλή σας και απολαύστε την μαγεία της διανυκτέρευσης κάτω από τα αστέρια. Βάλε σε μία βαλιτσούλα όλα όσα θα χρειαστείτε, αντηλιακά, καπέλα, άνετα ρούχα, παγούρι, ταπεράκια για σνακ και ένα φακό για νυχτερινές εξερευνήσεις.

    Διάλεξε μία πολυγωνική σκηνή και μεταμόρφωσε την σε αρχηγείο για αρχαιολόγους και εξερευνητές. Οργάνωσε παιχνίδια όπως τσουβαλομαχίες, κυνηγητό, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού ή απλά ατενίστε τον έναστρο ουρανό και δημιουργήστε ιστορίες με την Μικρή Αρκτο και τον Ωρίωνα.

Όποιος και αν είναι ο προορισμός που θα επιλέξετε για την καλοκαιρινή σας εξόρμηση, προετοιμάσου σωστά ώστε να έχεις μαζί σου όλα όσα είναι πιθανό να χρειαστείτε. Ένας καλά οργανωμένος σάκος θα κάνει τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη και θα διασφαλίσει ατέλειωτη διασκέδαση για τα παιδιά. Εξερευνήστε την ομορφιά του καλοκαιριού και απόλαυσε τις αξέχαστες στιγμές που θα περάσεις με την οικογένειά σου!

5
5
στα 5
Βάσει της άποψης
66
ατόμων
Δες τι λένε για εμάς
Cozy Kids Testimonials:
5
Γιατί πάνω απ όλα είναι άνθρωποι με χαμόγελο και κάνουν πράξη την επιθυμία κάθε παιδιού ❤️❤️❤️ Νικολα σ ευχαριστούμε πολύ ❤️❤️(κατάστημα Θεσσαλονίκης ) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nasos Iriot
Cozy Kids Testimonials:
5
Σας ευχαριστώ για όλα! Εξυπηρετικοί και υπεύθυνοι. Μας βοήθησαν σε ότι χρειαστήκαμε με ευγένεια και συνέπεια.
Eirini Nalpantidou Trichona
Cozy Kids Testimonials:
5
Παρελαβα τα δωρακια μου το μεσημερι .. γρηγορη εξυπηρέτηση, ομορφη συσκευασια δωρου, καλη ποιότητα... ευχαριστω πολυ ...
Ioanna Dimopoulou
Cozy Kids Testimonials:
5
Εξαιρετικα προϊοντα, ταχυτατη εξυπηρετηση!
Tom Bassios
Cozy Kids Testimonials:
5
Άψογη συνεργασία, γρήγορη παράδοση! Ευχαριστούμε πολύ για το δωράκι! Είναι πολύ πρακτικό!
Margarita Papaiwannou-Zafeiri
Cozy Kids Testimonials:
5
Φοβερη εξυπηρετηση...τα lorena canals φοβερα παιδικα χαλια. τα συστηνω ανεπιφυλακτα!!
Kelly Syggelou
Cozy Kids Testimonials:
5
Εξαιρετική Εξυπηρέτηση! Μακράν από τους καλύτερους επαγγελματίες που έχω συναντήσει! Σε ευχαριστώ πολύ Παύλο!
Agni Pk
Cozy Kids Testimonials:
5
Τρομερή εξυπηρέτηση, ο Κ Παυλος με κατατοπισε και με βοηθησε δια τηλεφώνου να βρω το κατάλληλο τροχήλατο για τον μπόμπιρα μου! Τρομερός επαγγελματισμός, ευγένεια και άμεση εξυπηρέτηση και φυσικά μη ξεχνάμε την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων. συγχαρητηρια και ευχαριστούμε πολύ !!!
Angeliki Chouchoumi
Cozy Kids Testimonials:
5
Super products, excellent customer service! Thank you Pavlos!
Ioanna Serafeimidou