Φόρτωση περιεχομένων καλαθιού…
Προβολή καλαθιού Ολοκλήρωση Παραγγελίας
Σύνολο Προϊόντων: 0,00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές €50 και άνω για Ελλάδα, και €120 και άνω για Κύπρο

Το γιατί…

Απλά τρελαινόμαστε να βλέπουμε χαρούμενα παιδιά. Παιδιά που αναπτύσσονται σε ασφαλή και υγιή περιβάλλοντα, γεμάτα αγάπη και πολύ παιχνίδι.

Αφού λοιπόν τα παιδιά παίρνουν την απαραίτητη αγάπη και ενασχόληση από εμάς, τους γονείς (ενασχόληση διότι δεν γεννηθήκαμε γονείς…), ερχόμαστε και τους προσφέρουμε ό,τι πιστεύουμε πως χρειάζονται για την εξέλιξή τους.

Είτε πρόκειται για ένα κρεβάτι κρησφύγετο στο οποίο θα παίξουν και θα δημιουργήσουν με τις ώρες, είτε για ένα παζλ το οποίο θα πασχίσουν να φτιάξουν και θα νιώσουν τόση υπερηφάνεια μόλις το καταφέρουν, όλα με σκοπό την καλύτερη ανάπτυξή τους.

 

about-us

 

Σκεφτόμαστε όμως και εμάς, τους γονείς, που έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις, όπως ασφάλεια, ποιότητα, εργονομία, λειτουργικότητα και μοντέρνο σχεδιασμό.

Όλα αυτά είναι τα πλέον δεδομένα, τουλάχιστον σε εμάς στο CozyKids γιατί αν θέλουμε να αλλάξει ο κόσμος ξεκινάμε σίγουρα από τα παιδιά! Με μέτρο πάντα 😉

Το πως…

Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας  το 2008, ανοίγοντας το πρώτο μας κατάστημα FLEXA στο Mediterranean Cosmos. Ακολούθησαν τα καταστήματα της Αθήνας, συνεργασίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και το ταξίδι συνεχίζεται και γίνεται όλο και πιο συναρπαστικό.

cosmos3
notos2
glyfada3

Είμαστε πλέον μια μικρή (για εμάς μεγάλη!) ομάδα 20 ατόμων που εργαζόμαστε θα έλεγε κανείς όλη τη μέρα έχοντας ως σκοπό την προσωπική μας ικανοποίηση και υπερηφάνεια. Αυτή έρχεται αποκλειστικά και μόνο βλέποντας τα παιδιά και τους γονείς χαρούμενους και ικανοποιημένους από τη συναλλαγή τους με εμάς.

 

Έχοντας εμπλουτίσει τα προϊόντα μας, ήρθε η ζήτηση από εσάς – τους υποστηρικτές μας – για ένα online shop στο οποίο θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε και προμηθευτείτε όλα μας τα προϊόντα. Με χαρά σας το παρουσιάζουμε και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση.

 

Αγορά χωρίς διασκέδαση δεν γίνεται!

Χαρείτε το λοιπόν!